tatarucingan sunda hack

Game Tatarucingan Urang Sunda
Game ini khusus bagi yang mengerti Bahasa Sunda. Tatarucingan dalam Bahasa Indonesia yaitu tebak-tebakan.

Urang Sunda nu resep kana tatarucingan mangga di download ah! Matak ngasah otak jeung lucu pikaseurieun.

Cara Maen:
Cara maenna gampil. Tinggal tebak naon anu ditaroskeun dina soal. Perhatikeun gambar sareng "klue" na. Deurr... we dijawab. Upami bener kenging 5 poin, upami salah teu nanaon moal ngurangan poin.

Upami sesah gunakeun bantosan, carana pencet gambar "lampu koneng", inget sakali ngagunakeun bantosan poin dikurangi 10.

Bantosan nu sanesna ngagunakeun "lampu beureum". Kenging gratis 30 poin. Syaratna Anjeun kedah nonton video anu tampil salami 15-30 detik (perlu koneksi internet).

Upami aya gambar anu kirang jelas, klik gambarna (paling ujung kiri) engkin ge tampilan gambarna ngaageungan. Klik deui gambar uih ka asal.


Wilujeng maen lur ah!
Mugi ngahibur.
Saran sinareng kritik mangga diantos, tiasa lewat komentar aplikasi atanapi email simkuring anu tercantum.

Credits sound:
www.freesoundeffects.com
www.orangefreesounds.com
Game of Tataruci
tatarucingan sunda mod apk, tatarucingan sunda cheats app, tatarucingan sunda hack tool, tatarucingan sunda cheats for android, tatarucingan sunda hack apk, tatarucingan sunda hack no survey, tatarucingan sunda hack, tatarucingan sunda cheats android no survey, tatarucingan sunda hack online, tatarucingan sunda cheats

Google Play

Tatarucingan Sunda Online Hack! Generate Free Resources for your device! No Root or Jailbreak required!

Device Connected! Select Number of Tatarucingan Sunda Resources to Restore.


Running
FINAL STEP